Patria Mea Esti Tu Episodul 3 Online Subtitrat HD 1080p - seriale hd
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
178
Seriale Turcesti  patria mea esti tu episodul 3 tradus in romana patria mea esti tu episodul 3 online subtitrat in romana patria mea esti tu episodul 3 online subtitrat patria mea esti tu episodul 3 online hd patria mea esti tu episodul 3 online patria mea esti tu episodul 3



  • Patria Mea Esti Tu Episodul 3 Online Tradus in Romana HD Gratis 1080p – Tevfik are coşmaruri că Cevdet vine la el peste noapte şi îl amenință cu arma. Eftalia îl aude că vorbeşte în somn, dar el îi spune că-i taie limba dacă spune cuiva ceva din ceea ce aude în bolboroseala lui nocturnă. Colonelul se apucă să investigheze tripla crimă din moschee şi se duce acolo să vadă dacă nu găseşte vreun indiciu. Îşi dă seama că gloanțele au fost trase din spatele celor trei soldaţi, de la mică distanţă, şi chiar găseşte pe covor un nasture metalic mic de la o uniformă militară. Apoi ni se arată că la o mânecă de la haina lui Tevfik lipseşte nasturele, dar el nu bagă de seamă.

    Hilal tipăreşte nişte manifeste, şi le împrăştie în tot Izmirul, cu poza tatălui ei şi cu un text în care el este numit trădător de neam. Acum generalul Vasili mai are o problemă, şi anume să-i prindă pe cei care au făcut aşa ceva, şi cel mai nimerit pentru misiunea asta este Leon, fiul său. El percheziţionează câţiva suspecţi şi ajunge şi la trupa de muzicanţi care, de fapt, erau prietenii lui Hilal şi tipăreau ziarul clandestin. Leon vede soba, se miră că există aşa ceva în toiul verii (muzicanţii au aruncat foile rămase în foc), iar ei se oferă să-l trateze cu cafea turcească.

    Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

    error: N-ai ma tu voie!!!