In bataia inimii Episodul 9 Online Subtitrat HD 1080p - seriale hd
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
286
Seriale Turcesti in bataia inimii episodul 9 online subtitrat in romana in bataia inimii episodul 9 online subtitrat in bataia inimii episodul 9 online hd in bataia inimii episodul 9 online in bataia inimii episodul 9
 • Titlu: Seriale Turcesti
 • An:
 • Regizor:
 • Actori:
 • Etichete: , , , , • In bataia inimii Episodul 9 Online Tradus in Romana HD Gratis 1080p – Atmosfera devine din ce in ce mai incinsa la intrunirea organizata de Unal. Cemal si Savas il incoltesc pe mezinul Alpaslan prezent la masa din partea familiei lui Hizir. Toate mergeau in defavoarea lui Alpaslan insa acesta ia o decizie care uimeste pe toti cei prezenti. Scoate revolverul si il impusca pe Cemal in fata tuturor mafiotilor de la masa, uimiti de curajul tanarului. Hizir si Nevzat asculta la casti ceea ce se intampla in sala. Tresar cand se aud impuscaturile. Hizir are impulsul de a intra in sala insa este oprit de reprezentantul Statului. Oamenii sai, de asemenea se abtin cu greu sa nu intre in cladire. Hizir se linisteste insa cand ii aude vocea lui Alpaslan si intelege apoi ca el fusese cel care folosise arma.

  Unal este uimit insa Alpaslan isi justifica comportamentul cu ajutorul unor cuvinte alese Pe rand, Selim, Viscolul, Refik si ceilalti aliati ai lui Hizir se fac scut in fata lui Alpaslan si Unal se vede in imposibilitatea de a lua o decizie impotriva tanarului.

  Ceva mai tarziu, mafiotii pleaca de la intrunire insa Alpaslan este rugat de Unal sa ramana sa discute cu el in particular. Hizir asculta in continuare discutia dintre nepotul sau si conducatorul organizatiei mafiote. Alpaslan da in continuare dovada unui tanar foarte decis lucru care ii impresioneaza pe Unal si Ozer.

  Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

  error: N-ai ma tu voie!!!