In bataia inimii Episodul 8 Online Subtitrat HD 1080p - seriale hd
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
286
Seriale Turcesti in bataia inimii episodul 8 online subtitrat in romana in bataia inimii episodul 8 online subtitrat in bataia inimii episodul 8 online hd in bataia inimii episodul 8 online in bataia inimii episodul 8
 • Titlu: Seriale Turcesti
 • An:
 • Regizor:
 • Actori:
 • Etichete: , , , , • In bataia inimii Episodul 8 Online Tradus in Romana HD Gratis 1080p – Hizir si Fahri il insotesc in ambulanta pe Ilyas spre unitatea de urgenta a celui mai apropiat spital. Ilyas este intr=o situatie extrem de critica. Inima lui incetase sa mai bata si cadrele medicale de pe ambulanta se chinuiau sa-l readuca pe linia de plutire. Hizir este disperat si priveste consternat cum lui Ilyas i se fac socuri electice. Prinde putin curaj cand inima lui Ilyas incepe sa bata dupa mai multe socuri facute de medici. Veste ajunge si la cei din familie. Meryem si mama lui Ilyas si a lui Hizir sunt socate de vestea primita in timp ce barbatii din familie se grabesc sa porneasca in tromba spre spital. Nazli este si ea marcata de cele intamplate chiar in apropierea resedintei sale. In aest timp, organele de ancheta vin sa faca masuratori si sa cerceteze circumstantele in care au avut loc impuscaturile.

  In timp ce femeile din familie sunt stranse pe culoarele spitalului si asteapta vesti despre Ilyas care era in sala de operatii, barbatii deja se consulta in privinta unei eventuale riposte pe care trebuiau sa o dea rivalilor. Fahri ii spune lui Hizir ca a apucat sa-l nimereasca in brat pe cel care il impuscase pe Ilyas si Capitanul intelege ca are acum un detaliu important care l-ar putea ajuta sa afle cine i-a atacat.

  Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

  error: N-ai ma tu voie!!!