In bataia inimii Episodul 7 Online Subtitrat HD 1080p - seriale hd
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
273
Seriale Turcesti in bataia inimii episodul 7 online subtitrat in romana in bataia inimii episodul 7 online subtitrat in bataia inimii episodul 7 online hd in bataia inimii episodul 7 online in bataia inimii episodul 7
 • Titlu: Seriale Turcesti
 • An:
 • Regizor:
 • Actori:
 • Etichete: , , , , • In bataia inimii Episodul 7 Online Tradus in Romana HD Gratis 1080p – Hizir este cu pistolul la ceafa lui Mahmut. Soarta lui Mahmut pare pecetluita. Mahmut ii multumeste fratelui sau pentru dragostea pe care i-a demonstrat-o tot timpul. Selim se apropie de fratele sau si Mahmut ii pupa mana ca semn de multumire. Este randul lui Selim sa actioneze pentru salvarea fratelui sau. Ii pupa mana lui Hizir cu care acesta tinea pistolul indreptat spre Mahmut. Hizir lasa pistolul in jos si confirma ca-l iarta pe Mahmut insa ii confirma si acestuia si lui Selim ca nu-i va mai cruta daca ii vor iesi din cuvant. Apoi paraseste sala asa cum procedeaza si ceilalti mafioti prezenti la judecata. Mahmut pleaca si el cu capul in pamant si scrasnind din dinti simtindu-se legat de maini si de picioare in timp ce Selim ramane in sala alaturi de Ilyas al carui orgoliu era sifonat de faptul ca viata si onoarea ii fuseser asalvate de interventia unei femei.

  Ajunge acasa si primul lucru pe care il face este acela de a se repezi la iubita lui si de a o strange de gat acuzand-o ca s-a dus la Mahmut pentru a cere clementa in numele lui. Isi face aparitia si fiica lui Unal, logodnica lui Alpazlan, care sare in ajutorul prieteni sale insa Ilyas o impinge si pe ea si aceasta cade cu capul de pamant capatand o rana care sangera.

  Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

  error: N-ai ma tu voie!!!