In bataia inimii Episodul 14 Online Subtitrat HD 1080p - seriale hd
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
294
Seriale Turcesti in bataia inimii episodul 14 online subtitrat in romana in bataia inimii episodul 14 online subtitrat in bataia inimii episodul 14 online hd in bataia inimii episodul 14 online in bataia inimii episodul 14
 • Titlu: Seriale Turcesti
 • An:
 • Regizor:
 • Actori:
 • Etichete: , , , , • In bataia inimii Episodul 14 Online Tradus in Romana HD Gratis 1080p – Consiliul care se afla la conducerea afacerii va avea de-a face cu puterea statului care se va indrepta spre acestia. Din fericire, Hizir si ceilalti membrii ai consiliului nu vor avea de-a face cu aceasta problema majora.

  Hizir este implicat in doua lupte. Pe de-o parte se confrunta cu Nevzat Cakiri si pe de alta parte este implicat in revolta celor care nu ai fost acceptati ca fiind membrii ai consiliului condus de acesta.

  In alt plan, Hizir o va vedea pe Meryem in arest, acest lucru ii va marca profund pe toti membrii familiei. Datorita acestui arest, Nazli renunta la toate eforturile acestuia pentru a o accepta pe Meryem in familie.

  Acelasi sentiment il are si Hizir. Acesta este rugat de Meryes sa le spuna ca este nevinovata si sa incerce din rasputeri sa o elibereze cat mai curand.

  Intre timp, Meryem isi asculta constiinta iar aceasta nu este tocmai prietenoasa cu ea. Dand ascultare glasului din capul acesteia, Meryem prefera sa fie inchisa decat sa se intoarca inapoi in familie.

  Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

  error: N-ai ma tu voie!!!