In bataia inimii Episodul 11 Online Subtitrat HD 1080p - seriale hd
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
283
Seriale Turcesti in bataia inimii episodul 11 online subtitrat in romana in bataia inimii episodul 11 online subtitrat in bataia inimii episodul 11 online hd in bataia inimii episodul 11 online in bataia inimii episodul 11
 • Titlu: Seriale Turcesti
 • An:
 • Regizor:
 • Actori:
 • Etichete: , , , , • In bataia inimii Episodul 11 Online Tradus in Romana HD Gratis 1080p – Desi Hizir il introduce pe Alpaslan in atmosfera ca un adevarat erou al familiei insa femeile prezente de fata ii spun sa nu-l supra-aprecieze caci Alpaslan facuse doar sa intre in politica cunoscuta a clanului. In aceste conditii, Hizir se scuza in fata mamei sale si ii trage deoparte pe Ilyas si Alpaslan pentru a discuta despre cum vor proceda in urmatoarea perioada.

  Hizir tine sa sublineze ca pericolul cel mare il reprezenta Unal si influenta lui tot mai mare asupra celorlalti sefi mafioti. Inevitabil pune in discutie si relatia dintre Alpaslan si Ozlem, fata lui Unal, recomandarea lui fiind aceea ca nepotul sau sa se desparta de fata pana cand nu este prea tarziu.

  Ozlem si Alpaslan pleaca de la vila lui Ilyas si se indreapta spre pepiniera. Ozlem observa o schimbare la iubitul ei care nu-i adreseaza niciun cuvant pe parcursul drumului. Afla adevarul la pepiniera, in timpul unei discutii intre patru ochi. Alpaslan ii spune lui Ozlem ca actuala situatie tensionata dintre Hizir si Unal il obliga sa ia decizia de a se desparti, desi sentimentele lui erau la fel de puternice ca si pana in prezent.

  Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

  error: N-ai ma tu voie!!!