13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat Gratis
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
677
13 Reasons Why  13 reasons why sezonul 1 episodul 1 online subtitrat in romana 13 reasons why sezonul 1 episodul 1 online subtitrat 13 reasons why sezonul 1 episodul 1 online 13 reasons why sezonul 1 episodul 1 13 reasons why episodul 1 online subtitrat  • 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat, Liceul poate fi rai sau iad – în funcție de perspectiva și de situația dvs. socială, desigur.Nu este greu să știi care a fost pentru Hannah Baker (Katherine Langford). Când 13 motive pentru care se deschide, aflăm că Hannah, destulă, inteligentă și vivace, sa sinucis săptămâni mai devreme, iar Clay (co-lucrător la teatru și admirator de mult timp) – încă nu-și poate împrăștia mintea în jurul ei.
    Dar va merge – dacă Hannah are ceva de spus despre asta. La scurt timp după ce Hannah a fost înrădăcinat, Justin (Brandon Flynn) acuză un Clay confuz de a fi „nu atât de nevinovat”, Clay primește un pachet prin poștă chiar de la Hannah. În interiorul pachetului sunt benzi – casete care povestesc povestea vieții Hannei sau, mai important, de ce a simțit că trebuie să se termine. 13 fețe pentru fiecare persoană responsabilă pentru sinuciderea ei. Ascultați totul și transmiteți-o, avertizează Hannah, altfel un „individ de încredere” va face ca casetele să devină publice. Și asta … bine, ar fi rău pentru toată lumea.
    Clay este imediat speriat – nu-și dă seama de ce se află pe casete și este înspăimântat să afle. Fură un jucător de filmare de la Tony (Christian Navarro) – unul dintre prietenii lui Clay liniștiți – și îi permite vocea lui Hannah să-l îndrume în jurul San Francisco … și a psihicului ei. Nu contează că părinții lui Clay sunt îngrijorați de ceea ce se întâmplă în cap – deși nu ar visa niciodată să le spună despre casete, Clay are doar gânduri pentru Hannah.

    Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

    error: N-ai ma tu voie!!!